Popis produktu
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO15
Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30-40ks drůbeže za hodinu, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 81mm.
Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté si již budete užívat snadné škubání vodní i hrabavé drůbeže, které poběží jako po másle. Tato kompaktní škubačka na vrtačku je velice odolná a snadno umyvatelná, takže Vám bude sloužit dlouhá léta.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku
Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude svýrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito kotáčení, doporučujeme upevnit kpracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.
Příprava před škubáním
Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže.Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.
Jak správně škubat
Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny)je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, většídrůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část,kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video níže.